AK Gençlik Gebze de durmak yok

  Sandık danışma meclisi toplasında oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelen Başkan Coşkun oy kullanacak olan gençlere oylarının hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti. Gençlerin de Gebze ile düşünceleri hakkında fikir alan Coşkun aynı zamanda da yaptıkları projeleri anlattı.

 

AKGENÇLİK ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gençlere yaptıkları projeleri bahsederken, aynı zamanda da önümüzdeki günler de mahallelerde başlayacak olan ilk defa oy kullanacak olan gençlere rozet takma programından da bahsetti. Artık SKM’ nin tam anlamıyla start verdiğini belirten Coşkun “ Bizler de gençler olarak çalışmalarımıza SKM kapsamında hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzde ki günlerde bunlarla ilgili büyük çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi İlk defa oy kullanacak olan gençlerimize mahallelerimizde rozet takma programı, diğeri ise Yine ilk defa oy kullanacak olan 13.000 genç seçmenimize mektup projemiz. Hedefimiz tüm genç üyelerimize ulaşarak mektuplarımızı dağıtmak. Bununla ilgi de gerekli çalışmalar devam ediyor” dedi.

 

BÜYÜKLERİMİZE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Çalışmalar devam ederken, aynı zamanda da Hac ziyaretlerinin de devam ettiğini belirten Coşkun. “Biz AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak gençlerimize önem verdiğimiz gibi, büyüklerimizle de yakından ilgileniyoruz. Hac ziyaretlerimiz devam ediyor. Şuana kadar toplamda 100 hac evi ziyaretinde bulunduklarını” belirtti. Çalışmaların hiç durmadan devam edeceğini belirten Başkan Coşkun gençler olarak üstlerine düşen ne ise yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817