AK PARTİ BAŞİSKELE 40. İLÇE DANIŞMA MECLİSİ’Nİ GERÇEKLEŞTRİDİ.
 İlçe Danışma Toplantısı'na, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İl yöneticileri Mehmet İpşiroğlu ,Emel Ceylan Balcıoğlu,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle yöneticileri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus; toplantıya katılan, seçim çalışmalarında azim göstererek başarıyla ödüllendirilen, bundan sonraki seçimlerde de mücadelesine devam eden yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerini selamlayarak kendilerine teşekkür etti.

TALUS : DAHA GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Göreve başladıklarından itibaren tüm Başiskele teşkilatlarının canla başla çalıştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, “ Önümüzdeki seçimlere hazırlanmaya başladık.  Alt yapımızı sağlamlaştırıyor, eksik olduğunu düşündüğümüz alanları tamamlıyoruz. Başarı ekip işidir. Ekibimiz sağlam Elhamdülillah. Daha güzel başarılara imza atacağız.  Sunduğumuz projelerin hayata  geçmesi için çaba sarfedeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus’tan sonra Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz konuşma yaptı.

AYAZ: SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ

“Başiskele halkı için büyük projeler geliştiriyoruz. Seçim beyannamemizde vadettiklerimizi bir bir hayata geçirmeye çalışıyoruz. Cumartesi günü Hayme Hatun Bayan Spor Merkezi ve parklarımızın toplu açılış töreni var. Spor merkezi 530m² alanda aerobik, step, plates, fitnes branşlarında profesyonel bayan antrenörler tarafından sportif faaliyetler başlayacak. Kayıtların birebir spor merkezine yapıldığı merkeze talepler oldukça yoğun.  Bu projeler Allah’ın izniyle devam edecek. Söz verdik, yapıyoruz.” Dedi.

Daha sonra İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus’a çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817