AK PARTİ HER KOLDAN ÇALIŞIYOR
  

SKM programları kapsamında yapılan etkinliklerde gençler dikkat çekici programlarla devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi Kızılcık Park Doğal Yaşam Alanında gerçekleştirilen programa ilk kez oy kullanacak 70 civarında gencin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Yahya Coşkun ve il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman da katıldı.

 

GENÇ ADAY GENÇLERLE

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz mahalle mahalle gezerek genç kardeşlerimizle buluşmaktan, onlarla konuşmaktan, bilmedikleri, yetişemedikleri Eski Türkiye'yi ve 12 yılda yapılan hizmetleri anlatmaktan çok mutlu olduklarını belirtti.Programın devamında söz alan ve kendisinin de genç olduğunu belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun 29 yıla sığdırdığı birçok anıyı gençlerle paylaşarak gençlerle hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa ile nelerin değişeceğini belirterek destek istedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817