AK PARTİ’DE İSTİFA EDEN  KADINLARI DİNLEDİLER

Haber:Dilan ANAHTAR

GENEL MERKEZ DEVREDE

Son dönemde özellikle ilçe kadın kolları icra kurullarında bulunan çok sayıda başkan yardımcısının, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık’a tepki göstererek görevinden istifa etmesi ve önce İl, ardından Ankara nezdinde yapılan şikayetler sonrasında devreye Genel Merkez Kadın Kolları yönetimi girdi.

Heyet Körfez’e geldi

Önü bir türlü alınamayan istifalardan ilçe yönetimi de kontrolün kaybedilmesi nedeniyle il teşkilatı nezdinde girişimlerde bulunmuş ve sorunun çözümü için gerekirse radikal kararların da alınabileceği yönünde tavsiye kararını iletmişti. Yaşanan istifalar ve Ankara’ya ulaşan şikayetler sonrasında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı Körfez İlçedeki sorunun tespiti ve çözümü için bir heyet görevlendirdi.

Tek tek görüştü

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Bölge Koordinatörü Gerçek Tekin ile İl Koordinatörü Mualla Varol, ilçe binasına giderek İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık’a tepki göstererek görevinden istifa eden başkan yardımcıları ve ilçe kadın kolları yöneticileri ile tek tek görüştükten sonra İl binasında İl başkanı Mehmet Ellibeş ile yapılan son bir değerlendirme toplantısından sonra Ankara'ya hareket etti. Heyetin raporunu önümüzde ki günlerde İl yönetimine bildireceği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817