banner2779
banner2752
banner2750

ALZHEİMER  HASTASI YAŞLI  ADAM SON ANDA KURTARILDI

İtfaiye ekipleri yanan binadan alzaymır hastası olan Azimet Çelik (89) adlı vatandaşı son anda kurtardı. Dumandan etkilenen yaşlı adam Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alınan bilgilere göre gece çıkan yangının bildirilmesi üzerine itfaiye ekipleri olay yerine gittiler. Çatı katı alvli olarak yanarken görüldü ve hemen müdahale edilerek yangın kontrol altına alındı. Bu sırada içerde olan Azimet Çelik, yakınlarının ve itfaiyenin yardımı ile dışarı çıkartıldı ve yanmaktan kurtarıldı.

Yangının, yaşlı adam tarafından yakılmak istenen sobadan kaynaklanmış olabileceği iddia edilirken, Azimet Çelik dumandan etkilendiği için hastaneye götürüldü. Yangında bina hasar görürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751