banner2779
banner2752
banner2750

AYAZMA KAPALI PAZAR AÇILIYOR
 İzmit Belediyesi tarafından Ayazma Mahallesi’nde yaptırılan kapalı pazarda esnaflar  8 Ağustos Cuma gününden  itibaren tezgah açmaya başlıyor. 17 Ağustos Bulvarı ile Kiraz Sokak arasında bin 800 metrekarelik alanda inşa edilen kapalı pazarda ilk etapta  57 esnaf  faaliyet gösterecek.  Pazar yerinde faaliyet gösterecek pazarcılar için İzmit Belediyesi’nde  kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimi sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile Zabıta Müdürü Nihat Kaymak da hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Oruç, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın İzmit’te sokak aralarında faaliyet gösteren semt pazarlarını modern hale getirmek için 5 yıldan beri büyük bir  uğraş verdiğini belirterek”

Yeşilova, Kuruçeşme, Yenişehir, Cumhuriyet Plajyolu, Akmeşe ve Yuvam Akarca’da modern pazarlar hizmete girdi. İçinde sosyal donatıları da bulunan pazarlar sayesinde hem esnaflarımız hem de  vatandaşlarımız sıcaktan, soğuktan, yağıştan  etkilenmiyorlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751