Babasını dövdü, akrabaları da onu linç etti
 Aynı sokakta bitişik evlerde yaşayan Hasan G., sürekli babasını dövdüğü gerekçesiyle annesinin yakınları tarafından kaburgaları kırılana kadar dayak yedi.

Olay, İzmit Turgut Mahallesi Abidin Aral Sokak’ta meydana geldi. Babası ve üvey annesi ile bitişik evlerde ve iki ayrı evde yaşayan 43 yaşındaki Hasan G. sık sık babasını dövdüğü iddiasıyla üvey annesinin akrabaları tarafından darp edildi. İddialara göre İzmit Turgut Mahallesi Abidin Aral Sokak’ta oturan Hasan G., aynı sokakta ve bitişiğinde bulunan evde üvey annesi ile yaşayan babası A.G.’yi sık sık dövüyordu. Artık dayanamayan ve yakınlarına haber veren üvey anne G.G. yaşadığı eve gelen akrabaları ile Hasan G.’nin eve gelmesini bekledi.

KABURGALARI KIRILDI

Eve gelen Hasan G.’ye üç kişi olduğu iddia edilen üvey annenin akrabaları Hasan G.’yi feci şekilde dövdü. Hasan G. kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle fenalaştı. Darp eden şahıslar ise geldikleri otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Komşular evden seslerin geldiğini duyunca hemen polise ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri konuyu inceleme altına alarak yaralı Hasan G. İçin 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hasan G.’yi ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Şahsın yüzünde şişlikler ve kaburgasında kırıklar olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817