banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Baran Genç Çiftleri Yalnız Bırakmıyor
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir yandan Körfez halkı için yapacağı projelerin hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da il ve ilçe genelinde gerçekleşen nikah, ve düğün cemiyetlerine ara vermeden katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor.

Nikahı Başkan Baran Kıydı

Başkan Baran, ayrıca Ömer ve Çimen Sarı çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çift, Salon Körfezde de gerçekleşen düğün cemiyeti ile evliler kervanına katıldı.  Bu mutlu günlerinde sevenleri de çifti yalnız bırakmadı. Başbakanın 3 çocuk öğüdünü genç çifte hatırlatan Başkan Baran, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi.

Çakır ve Ertaş ailesinin mutlu günü

Başkan Baran, Emex Otel’de gerçekleşen düğün cemiyetine katılarak Neriman ile Gökhan çiftinin mutluluklarını paylaştı. Körfezin Tanınan simalarından esnaf ve aynı zamanda siyasetçi Ali Çakır’ın Kızı Neriman Çakır’ın düğün törenine siyasilerin ilgi gösterdiği cemiyette nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken çiftin şahitliğini Körfez  Belediye Başkanı Baran üstlendi. Çakır ve Ertaş ailelerini dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her iki aileyi de tebrik etti.

Baran Çiğdem ve Kenan’ın mutluluklarına ortak oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail baran son olarak Kirazlıyalı sahilinde  genç çiftler Çiğdem  ve Kenan’ın nikahlarını kıyarak bu mutlu günlerinde genç çiftleri yalnız bırakmadı. Genç çift ile Işık ve Ercan ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her iki aileyi de tebrik etti.

Gülmez ve Yılmaz Ailelerinin Evlatları Hayatlarını Birleştirdi

Körfez Belediyesi personellerinden Cezmi Gülmez’in oğlu Yunus Emre gülmez ile Yakup ve Aynur Yılmaz’ın kızları Sulenur Yılmaz’ın Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün törenlerine İsmail Baran!da katıldı. Genç çiftin nikahlarını kıyan Baran her iki aileyi de tebrik ederken genç çifte mutluluklar diledi.

Kemal ve Meral Mutluluğa Yelken Açtı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran  Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleşen düğün töreninde Abdurrahman , Bilge Kızıl ve Zafer, Fatma Koç Çiftinin evlatları Kemal ve Meralin Nikah Törenlerine katılarak genç çiftin nikah aktini gerçekleştirdi. Genç çifti bu Mutlu Günlerinde ailesi akrabaları ve dostları yalnız bırakmaz iken başkan Baran aileleri tebrik ederken genç çifte de mutluluklar diledi.

İlyas ve Dilek’in Mutluluklarına Bakan Işık’ta Ortak Oldu

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Emlikli ve Aktaş ailelerinin evlatları Dilek ile İlyas’ın düğün törenlerinde genç çifti Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran İle birlikte yalnız bırakmayarak genç çifte mutluluklar diledi bakan ışık ve başkan baran çiftin ailesinide tebrik ederek genç çiftin mutluluklarına ortak oldular

 





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826