banner2779
banner2752
banner2750

Baran’dan Anlamlı Destek
 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçimler için Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için Ziraat Bankası'na bağışta bulunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu kez de Başbakana destek vermek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, açıklamalarında 10 Ağustos'ta yapılacak Köşk yarışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar destek olduklarına vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türk demokrasisi için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Başkan Baran, Körfez’in bu seçimlerde verdiği destekle adından söz ettireceğine inandığını belirtti. Cumhurun ilk defa kendi başkanını seçme şansına sahip olduğunu ifade eden Baran, Türkiye’de siyasetin önemli bir gelişme kaydettiğini sözlerine ekledi.

Türkiye Cumhuriyetinin hedefleri doğrultusunda ilerlemesi için tarihi bir dönemeç olan 10 Ağustos tarihinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermenin bir önemine değinen Başkan Baran; ‘’Yeni Türkiye için Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan bulunmaz bir fırsattır. 2002 yılı öncesi Türkiye ile bugünkü Türkiye çok farklı. Darbelerle, yıkılmak istenen hükümetimiz ve hükümetlerin Başbakanı bugün cumhurbaşkanı adayı. Uzun Adam, Yiğit Adam ve Halkın Adamı, milli iradenin gücünü arkasına alarak çatı’ya gereken cevabı 10 Ağustos’ta verecek. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’a 3. Köprü, 3. Hava alanı, Türkiye’yi dünya ekonomileri arasında ilk 10’a çıkarma, bölgesel güç olma noktasında daha etkin olabilme ve İslam ülkelerinin gür sesi, zalimlerin korkulu rüyası, kimsesizlerin kimsesi Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan yeni Türkiye’nin mimarı olacak’’ dedi.

Son olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yapmış olduğu basın açıklamasında bu dönemde Türkiye’nin daha güçlü olması, Türkiye’deki güven ve istikrar ortamının devam etmesi, Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması için bu seçimlerde Körfez halkının engin sağduyusuyla birlikte cumhurbaşkanı olarak ilk turda seçileceğine inancının sonsuz olduğunu ve yeni Türkiye’nin mimarına şimdiden çıktığı bu yolda hayırlı olmasını dileyerek açıklamasını noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751