banner2779
banner2752
banner2750

Başiskele modern bir kent meydanına kavuşacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Serdar Mahallesi’nde yapımı devam eden kent meydanı ve yeni belediye binası projesini inceledi. Genel Sekreter Büyükakın, 10 dönümlük alanı kapsayan projenin Başiskele’ye yeni bir vizyon kazandıracağını ifade etti. Genel Sekreter Büyükakın, “Proje tamamlandığında modern bir belediye binası oluşacak. Geniş kent meydanıyla belediyeye gelen vatandaşlar ferah bir ortamda ağırlanacak” dedi.

 

ZEMİN VE İKİ KATTAN OLUŞACAK

Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a incelemeleri sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Bodrum betonarme çalışmaları tamamlanan yapının zemin kat uygulamaları devam ediyor. Kent meydanı ve belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kat şeklinde inşa edilecek. Projede kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak.

 

6 BİN 810 METREKARE ALAN

Bodrum katta sığınak, arşiv ve teknik birimler yer alacak. Zemin katta seminer salonu, birinci katta da ofisler yer alacak. İkinci kata idari personel odaları yapılacak. Projedeki bina alanının dışında kalan bölüm kent meydanı olarak düzenlenecek. Projede 52 araçlık bir de otopark yer alacak.  Projenin toplam inşaat alanı 6 bin 810 metrekare olarak gerçekleşecek.

 

ÜÇ FARKLI KAPLAMA UYGULANACAK

Ana bina iskeleti betonarme olup dış cepheye traverten kaplama, ahşap kaplama, alüminyum giydirme cephe ve alüminyum cephe motifi uygulanacak. Ana bina çatısı metal kenetli çatı sistemi ile kaplanacak. Seminer salonu iskeleti çelik karkas olup, dış cephesi cam ve traverten kaplama şeklinde düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751