Başiskele’de silahlar konuştu: İki kişi hayatını kaybetti
 Başiskele’de dün akşam bir cinayet vakası yaşandı. Derince’de doğalgaz tesisatı işi yaptığı öğrenilen Mürsel Akdemir isimli şahıs, Doğantepe’de ikamet eden Samet Tunca isimli şahsı silahı ile vurduktan sonra intihar etti.

 

TESİSAT YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Olay ilçeye bağlı Doğantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede ikamet eden ve evinin doğalgaz tesisatını yaptıran Samet Tunca, İZGAZ’dan proje onayı alamayınca işi yapan Nurullah Akdemir ile tartıştı. Bir anda kavgaya dönen tartışma sırasında Samet Tunca, Nurullah Akdemir’i darp etti.

 

HASTANEDE ÖLDÜLER

Bu olay üzerine Nurullah Akdemir’in babası Mürsel Akdemir de Doğantepe’ye gelerek burada bulduğu Samet Tunca’yı tek kurşunla göğsünden vurdu ve ardından silahı başına dayayarak tetiği çekti. Yaşananların ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki yaralı da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817