Başkan  Aygün “Gençlerimiz Ülkemizin En Büyük Gücü”

Birbirinden Önemli Projeler

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kapsamda ilk olarak Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni hizmete açmıştı. Başkan Aygün daha sonra sırasıyla Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Dumlupınar Spor Merkezi, Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi ile tüm mahallelerde oluşturulan 16 adet spor alanı gibi birbirinden önemli projeleri ilçe halkının hizmetine sundu. Çocukların ve gençlerin evlerinden sonra ikinci buluşma noktaları haline gelen merkezler, spordan eğitime birçok alanda hizmet vermeyi sürdürüyor.

Merkezlerde Spor ve Eğitim Bir Arada

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Aygün ilk olarak basketbol, futbol ve tenis branşlarına katılan öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra burada yer alan sosyal alanlarda vatandaşları ziyaret eden Başkan Aygün, “Ülkemizin yarınları olan yavrularımız için birçok merkezimizi hizmete açtık. ‘Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır.’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü gençlerimiz bugün de ve gelecekte de ülkemizin en büyük gücüdür. Bu kapsamda çocuklarımız için çok önemli alanlar oluşturduk. Merkezlerimizde spordan eğitime çok sayıda branşta hizmet veriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817