banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün Gönül Köprüleri Kuruyor

Yenikent 9 Nolu Site’ye Ziyaret

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan 41 seçim vaadini hızla yerine getirirken diğer taraftan esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ederek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün bu bağlamda son olarak Yenikent Mahallesi’nde 9 Nolu Site sakinlerini ziyaret etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Aygün’e Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti.

Tüm Sözleri Yerine Getireceğiz

Katılımcı yönetim anlayışları gereği istişarenin kendileri için en önemli unsur olduğunu dile getiren Başkan Aygün, “Yola çıkarken 41 projemiz vardı ama en önemli projemiz halkımızın gönlüne girmekti. Hamdolsun pandemi sürecinde de fırsat bulduğumuz her an vatandaşlarımızla bir araya gelip onların taleplerini dinleyerek çözüm üretmekten mutluluk duyuyoruz. Projelerimizin % 66’lık kısmını şimdiden tamamladık. İnşallah verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz” dedi. Başkan Aygün, sohbet esnasında Yenikent Mahallesi ve ilçe genelinde hizmete sundukları projelerle ilgili bilgiler de verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751