Başkan Aygün’den Yelkent’e Teşekkür

Toplamda 428 konutun yer alacağı dev projenin yüklenici firması, aynı zamanda Kocaelispor Kulübü’nün de başkanı olan başarılı iş insanı Engin Koyun’un ortagı olduğu Yelkent İnşaat.

İNŞAAT HIZLA İLERLİYOR

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de geçtiğimiz günlerde Yenikent Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde gören ve aynı zamanda oluşturulan örnek daireyi inceledi. Kurum yetkililerden de son durum hakkında bilgiler edinen Başkan Aygün, kaliteli işçilik ve inşaatın beklenenden daha hızlı ilerlemesi nedeniyle teşekkür etti.

YÜZDE 65’İ BİTTİ

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe mevkiinde 428 dairelik kentsel yenileme projesinde şu ana kadar yüzde 65’lik kısmın tamamlandığı belirtildi. Söz konusu proje ile bölgeye depreme dayanıklı, kapalı otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlara sahip modern binalar kazandırılmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817