banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Aygün’ün Önceliği İstişare

Derinceli Kuaför Birinci Oldu

İlçe genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan istişarelerine devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya geldi. Başkan Aygün, ilk olarak Kocaeli Engelliler Derneği Başkanı Nilgün Albayrak, Başkan Yardımcısı Mücella Derin ve Onursal Başkan İsmet Arguç’u konuk etti. Görüşmede engelli vatandaşlara yönelik çalışmalar başta olmak üzere ilçe genelinde yapılan çalışmalar değerlendirildi. Başkan Aygün’ün ikinci ziyaretçisi ise Derinceli kuaför Aydoğan Çelik oldu. Antalya'da yaklaşık 850 katılımcının iştirakiyle gerçekleşen “Saç Kesim” yarışmasında birinciliğe ulaşan Derinceli Kuaför Aydoğan Çelik'i misafir eden Başkan Aygün, başarısından dolayı genç kuaförü tebrik etti.

Derinceliler Derneği’nden Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyaretler kapsamında Derince Masterler Yağmur Reklam Takımından Nevzat Bayram, Ercan İlmaz, Yusuf Yazıcı, Güngör Açıkgöz, Kamuran Yalçın, Gökhan Gülle, Erol Bektaş ve Fatih Doğan'ı da konuk ederek, kulüp bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Aygün’ün son konukları ise yakın zamanda kurulan Derinceliler Derneği oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün makamında gerçekleşen nezaket ziyareti Derinceliler Derneği Başkanı Murat Elyıldırım,  Neslihan Demirışık, Umut Acar, Gülşen Şanlı, Kemal Yakışan, Bülent İçen, Burak Sarıkaya ve Mücahit Gökmen Şahin’in katılımıyla gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751