banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BARAN 4 KASIM’I ÖĞRETMENLERLE GEÇİRDİ
 Mimarsinan İlköğretim Okulu ve Milangaz Hacer Demirören Çok Programlı Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Baran; "Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi. Körfez’deki tüm öğretmenlere özel olarak hazırlanmış çeşitli hediyeler sunan Belediye Başkanı İsmail Baran, eğitimin fedakar temsilcileri ile sıcak ve samimi ilişkiler kurdu.

Özel Olarak Hazırlanan Hediyeler Öğretmenlere Sunuldu

Gerçekleşen ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Eğitim Şube Müdürü Recep Gayret ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Kadir Zorlu, Bahtiyar Erdoğan katıldı. Mimarsinan İlköğretim Okul Müdiresi Zehra Arslan, Öğretmenlerde Başkan Baran’ın bu nazik ziyaretlerinden ve hediyesinden dolayı teşekkür etti. Başkan Baran öğretmenleri teker teker tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Körfez Belediyesi, ilçe genelinde görev yapan bütün öğretmenlere Öğretmenler Günü hediyesi olarak hazırlatılan özel olarak hazırlanan notluklar okullara tek tek ziyaret edilerek dağıtıldı.

Başkan Baran, “Çağdaşlaşma Ancak Eğitimle Olur”

Eğitimin bir ülke için önemine dikkat çeken Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi’nin de bu bilinçle eğitime bakışının çok farklı olduğunu vurguladı. Başkan Baran, öğretmenlere eğitim adına gösterdikleri çaba için teşekkür ederek “Türkiye, eğer çağdaşlaşma konusunda ileride varsaydığımız ülkeler seviyesine ulaşma konusunda bir çaba gösterecekse bu da eğitimle olacaktır. Bizde bu anlayışla Körfez Belediyesi olarak eğitim alanında önemli projeler geliştirdik ve onları hayata geçirdik.  Biz Körfez Belediyesi olarak gücümüz oranında okullara yetişmeye çalışıyoruz. Her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor, sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğretmen İnsanı Sanatçı Gibi İşler

Başkan Baran, öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunu ifade ederek, “Siz öğretmenler çok kutsal bir mesleğe sahipsiniz. Eğitim ömür boyu sürecek bir olaydır. Her işin başı sağlık değil eğitimdir. Öğretmenler birer sanatçı gibidir. İnsanı sanatçı gibi işler. Yaptığınız iş ve değerler çok önemlidir. Körfezimizde görev yapan ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin ben öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751