Başkan Baran Genç Çiftleri Evlendirdi
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yoğun çalışma temposuna rağmen halkın içinden biri olduğunu her fırsatta gösteriyor. Çeşitli yerlerde düzenlenen cemiyetlere katılarak Belediye Başkanı Baran, vatandaşların mutluluklarına ortak oluyor, onlarla birlikte unutulmaz güzel anlara ortak oluyor.

 

Kibar ve Aykız Ailesinin Mutlu Günü

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Salon Körfez’de düzenlenen Hanife ve İskender çiftinin düğün törenine katılarak genç çiftlere mutluluklar dileyip, onlarla birlikte o güzel anlara eşlik etti. Gelin ve damatın aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Baran, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek salondan ayrıldı.

 

Nikahı Başkan Baran Kıydı

 

Rüyam düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Oruç ve Kurnaz ailelerinin bu mutlu günlerinde yanında olan Başkan Baran Kader ve Samet’in nikahlarını kıyarak mutlu anlarına ortak oldu. Oruç ve Kurnaz ailelerini dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, her iki aileyi de tebrik etti.

 

Baran, Kökçan ve Keskin Ailelerinin Mutluluklarına Ortak Oldu

 

Başkan Baran, ayrıca Gülşen ve Yusuf İslam çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çift, Yarımca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen düğün cemiyeti ile evliler kervanına katıldı. Gelinin şahitliğini Semra Keskin, Damatın şahitliğini ise Ebubekir Kökçan ve Mustafa Efe yaptı. Genç çiftin bu mutlu günlerinde sevenleri de bırakmadı. 3 çocuk öğüdünü genç çifte hatırlatan Başkan Baran, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi.

 

Başkan Baran, Özyener ve Kılıç Ailelerinin Mutlu Gününe Ortak Oldu

 

Başkan Baran, daha sonra Emex Otel’de gerçekleşen düğün cemiyetine katılarak Şule ile Halit çiftinin mutluluklarını paylaştı. Genç çiftin nikahlarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı. Özyener ve Kılıç ailelerini dost ve akrabaları da yalnız bırakmazken Belediye Başkanı Baran, her iki aileyi de tebrik etti.

 

Baran, Öcal ve Bozalan Ailerinin Nikah Törenine Katıldı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düğün cemiyetlerine ara vermeden devam etti. Baran, Emex oteldeki cemiyetin ardından Elmas Düğün Salonuna geçti. Gerçekleştirilen nikah töreninde Gökhan ve Filiz çiftinin nikahlarını kıyarak mutlu anlarına ortak oldu.






 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817