Başkan Baran Körfez Halkıyla Buluştu
 Körfez Belediyesinin her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü Toplantıları” devam ediyor.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın makamında gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, her Körfezli başkanla birebir görüşme imkânı buluyor. Belediye Başkanı Baran, amaçlarının tüm Körfezliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Baran, halkın taleplerini kısa sürede yerine getirebilmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Halka Belediyenin kapılarını sonuna kadar açan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a Körfezliler memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Baran Vatandaşların Taleplerini Ayrıca Takip Ediyor

 

Yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak ve ortak çözümde buluşmak anlayışıyla hayata geçirdiği Halk Günü Toplantıları’nda Körfezliler, her konuda taleplerini Başkan Baran’a iletiyor.

Görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için başkan notunu alarak ilgili birime iletiyor. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise başkan ilgili birimlere konuyu sevk ederken ilgili müdürlük tarafından takibi yapılıyor.

Halk Günü Toplantısı’nda, Başkan İsmail Baran’a belediye çalışmalarından dolayı teşekkür etmek üzere gelen vatandaşlar da dikkat çekiyor. Her türlü konu hakkındaki istek ve önerilerini dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretiyor.

Baran “Halkımızın Mutlu Olacağı Bir Körfez İçin Çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Baran, halk günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyledi. Ellerinden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirten Başkan Baran, “ Her alanda dönüşüm, yenilenme, çağdaşlaşma ve dünden gelen değerleri sahiplenip geleceği güzel kılmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da Körfezlilerin bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Körfez Belediyesi olarak yalnız halkla buluşan değil, halkına hizmetler sunan, farklı alanlarda ürettiği projelerle onların yaşamını güzelleştiren, sorunları azaltan bir belediye anlayışını benimsiyoruz. Hedeflerimize ulaşmak içinde halkımızın taleplerini ve istekleri dinliyoruz. Halkımızla iç içe, yan yana olduğumuz sürece başarıların ardı ardına geleceğine inanıyoruz” dedi. 

 

 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817