banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Baran Oyunu Kullandı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye tarihinde ilk defa halkın oylarıyla seçilecek olan Cumhurbaşkanı seçimlerinin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti.

Halkın ilk defa Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gittiği seçimde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’nde cumhurbaşkanlığı oyunu kullandı. Başkan Baran, oyunu kullanmaya eşi Bilge Baran ile birlikte geldi. Okul girişinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Baran ailesi, saat 09.00 sıralarında 1116 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Sandık Görevlilerine Kolaylıklar diledi

Cumhurbaşkanlığı için oyunu “Hayırlı olsun” dilekleri içerisinde kullanan Belediye Başkanı İsmail Baran, daha sonra okulda kurulan çeşitli sandıkları da dolaşarak, sandık kurullarında görev yapan üyelere görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Baran:”Tarihi kayıt düşen bir gün”

Oy kullanma işlemi sonrasında basının sorularını yanıtlayan Başkan Baran, “Türkiye Cumhuriyetinde ilk kez cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halk oy kullanıyor. Bugün tarihe kayıt düşülen bir gün, bugün miladi bir gün, bu günü yaşamamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızı seçmek için oyumuzu kullandık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve mazlumların da kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Baran: “Halkımız milli iradesine sahip çıkıyor”

Yaşlı bir dedenin oy kullanmaya geldiğini gören bir basın mensubuna Baran, 'Hasta da olsa, yaşlı da olsa. Yaşı ne olursa olsun bir vatandaşlık, yurttaşlık görevi. Bu tablo mutluluk verici. Halk her ne olursa olsun iradesine sahip çıkıyor. Ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilmek adına üzerine düşen görevi yapıyor. Türkiye tarihinde önemli olan günde herkesin kendi üzerine düşen payı yapması demokrasiye, tarihine sahip çıktığının göstergesidir. Hayırlı olsun" diye cevap verdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751