Başkan,
 Kentimiz siyasetinde diyalog kanallarının açık olmasının şehrimizin iş dinamiklerini harekete geçireceğini her platformda ifade eden ve bunun en güzel örneğini önceki gün Antikkapı'da gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı, Milletvekilleri, İl Yönetimi ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu toplantı öncesi, "Kocaeli'ye daha güzel hizmeti nasıl birlikte yaparız onun çabasındayız. Bu kent hepimizindir. Artık siyaseti normalleştirmek gerekiyor. Seçimler bitti ve önümüzde 3,5 yıl süreyle bir başka seçim yok. Artık kentimizin gelişmesini ve vatandaşın beklentileri konuşalım" dedi.

 

ULAŞIM VE TOPLU TAŞIMA YATIRIMLARINA DAİR SUNUM YAPILDI

 

Antikkapı'da gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri ve eski Belediye Meclis üyesi Hüseyin Acurman ile Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis üyeleri katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın, "Ulaşım ve Toplu Taşıma Yatırımları" başlığıyla CHP heyetine bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya babasının ani gelişen rahatsızlığı nedeniyle CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet katılamadı.

 

MUHALEFET OLMADAN DEMOKRASİ VE HİZMET OLMAZ

 

Sunum öncesi açıklamalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyemizin CHP gurubuyla meclis toplantıları haricinde bir araya gelemiyorduk. Seçimden sonra böyle bir organizasyon gerçekleştirme kararı aldık. CHP İl Başkanımız seçilince kendisini de tebrik etmiştim. Böyle bir toplantı yapmak istediğimizi İl Başkanımıza da anlatmıştık. Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve yönetimi ile meclis üyeleriyle birlikte burada Kocaeli'yi konuşacağız. Yapacağımız ana yatırımları anlatacak, arkadaşlarımızın görüşlerinizi alacağız. Vatandaşımız ana hizmetlerini iktidardan bekliyor. Ama muhalefet olmadan demokrasi ve hizmet de olmaz. Onun için muhalefetin görüşleri bizim çok ama çok önemlidir" şeklinde konuştu.


HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasına, "Çok kıymetli milletvekillerimiz var aramızda. CHP İl Başkanımız çok eski değerli bir dostumuz. Zaten mecliste CHP gurubuyla güzel bir diyaloğumuz var. Özel olarak bu akşam burada hasbihal de etmiş olacağız" ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'da, "Kocaeli için her türlü desteği vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Diyalog kurduğu ve böyle bir toplantı tertip ettiği için. Milletvekillerimiz, grup başkanımız ve meclis üyelerimiz burada. Kocaeli politikasının yumuşayacağını ve daha iyi yönlere gideceğini inanıyorum. Kocaeli'ye yapılacak her türlü iyiliklerde ve yatırımlarda destek olacağız" şeklinde açıklama yaptı.

 

İNSANIZ, KOMŞUYUZ VE BU KENTİN EVLADIYIZ

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, "Siyasi vasfımızdan önce komşuyuz, insanız ve bu kentin evladıyız. Derdimiz kentimizi nasıl daha iyileştirebilir veya daha yaşanabilir hale getirmektir. Her yönüyle sağlıklı kent olma yolunda adımlar atmalıyız. İşte siyaset budur. Kenti ve ülkeyi rahatlatmak budur Arkadaşlarımızla belli aralıklarla bir araya geleceğiz. CHP İl Başkanıma, Milletvekillerimize ve meclis üyelerime teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Metro ve ulaşım projeleri başta olmak üzere kentte yapılacak ana ve önemli çalışmalarla ilgili CHP heyetine bir sunum gerçekleştirdi. ​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817