banner2779
banner2752
banner2750

   Başkan Büyükakın, ‘’Şehrimizin Her Köşesine Hizmetlerimizle Mührümüzü Vuruyoruz’’

 

Geçtiğimiz günlerde sürücü koltuğuna oturup Karamürsel Köprülü Kavşağı’ndan ilk geçerek hizmete açan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kent ulaşımına nefes aldıracak dev projenin çevre düzenlemesi ve aydınlatma projesinin son durumu hakkında bilgi aldı. Güvenli, rahat ve konforlu bir ulaşım sağlanan Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nın çevre ve aydınlatma projesiyle Karamürsel’e yakışan bir hizmeti daha gerçekleştireceklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Kavşağımızın açılmasıyla birlikte ilçemizin önemli bir bölgesinde kesintisiz ulaşımı sağladık. Şimdi çevre düzenlemesiyle insanımızın gözüne ve gönlüne güzel gelecek bir çalışmayı hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“HİZMETLERİMİZE ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ”

Karamürsel’in D-130 Karayolu’nun alt ve üst kısmını birbirine bağlayan Köprülü Kavşağı törenle araç trafiğine açılmasıyla birlikte Karamürselli vatandaşların takdirini ve beğenisini kazanan projenin, çevre ve aydınlatma çalışmasıyla farklı bir güzelliğine kavuşacağını da vurgulayan Başkan Büyükakın, “Şehrimizin her köşesine eserlerimizle, yatırımlarımızla, hizmetlerimizle mührümüzü vuruyoruz. Bir taraftan sosyal ve sağlık hizmetlerimize aralıksız devam ederken, diğer bir taraftan kentimizin önemli projelerine de devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel ilçe Başkanı Sait Mete’nin de yer aldığı incelemede, projenin tüm detayları ile yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, çalışmanın hızlı bir şekilde yürütülmesi talimatını da verdi.

 

“GÜZELLİĞİYLE İLÇEMİZİN DEĞERİNE DEĞER KATACAK”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Cenan Turan’ın da yer alığı incelemede, şehirlerarası yolcu ve lojistik taşımacılığın önemli güzergâhlarından biri olan Karamürsel’de, kent içi trafiğin yanı sıra şehirlerarası ulaşımın da rahatlamasının çok önemli olduğunu belirten Başkan Büyükakın, “Kavşağımızın açılmasıyla artık araç trafiği yaşanmayacak, bu bölge artık Karamürselli hemşerilemizin yeni bir yaşam alanı olacak. Elbette burası görsel güzelliğiyle de ilçemizin değerine değer katacak” açıklamasını yaptı. Başkan Büyükakın ayrıca, Karamürsel Belediye hizmet binasının girişinde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Denilebilir ki; Hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır. Çalışkan olmak” sözünü hatırlatarak şunları söyledi: “Ülkemizin banisi Atatürk’ün bu sözü bizim için yol göstericidir. Ülkemizin ve kentimizin gelişimi için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”

 

TAHİR BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Karamürsel için bir hayalin gerçekleştiğini bir kez daha dile getiren Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in deniz tarafı ve D-130’ün üzerinde bulunan bölgesinin bu proje ile birbirine bağlanmasının önemine değinerek, “Tahir Başkanımıza başta bu proje olmak üzere ilçemize gerçekleştirdiği tüm çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Karamürsel halkımızın beklentilerine ve taleplerine dönük adımları Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte atmaya devam ediyoruz. Karamürsel, Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarıyla geleceğe daha güzel hazırlanıyor. Vatandaşımızın beğenisini kazanan yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751