banner3047

 BAŞKAN DOĞAN, AÇILIŞLARA KATILDI

Başkan Doğan ilk olarak Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Arasta Park’ta Serhat Özcan’ın sahibi olduğu Tefal Home’nin açılışına katıldı. Doğan daha sonra Akpınar TOKİ konutlarında Mehmet Cevher’in  sahibi olduğu marketin açılışını yaptı.

Açılışlarda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” İzmit’imiz, ülkemiz her geçen gün daha iyiye gidiyor, daha da güçleniyor ve kuvvetleniyor. Tabi ki, büyümenin getirdiği sorunları, dünyadaki ticari gelişmelerin etkisini de  hissediyoruz. Esnafımızın, vatandaşımızın da çektiği sıkıntılar, zorluklar oluyor. Avrupa’yı Dünyayı da gören bir kardeşiniz olarak, şuanda onlardan daha iyiye gittiğimizi gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim. Türkiye olarak onlardan daha fazla güçleniyoruz. İşyerlerinin açılışının, bir referandum öncesi olması, ülkemizin dışındaki hem ticari hem sosyal olayların etkisine rağmen olması çok önemlidir. İşyeri sahiplerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

TÜRKİYE DÜŞMANLARINA SANDIKTAN CEVAP VERECEĞİZ

 

Başkan Doğan, konuşmasında 16 Nisan’daki referanduma da değinerek “ ülkemiz birlik beraberlik içerisinde olduğu sürece, iyi yönetildiği sürece, istikrar olduğu sürece bu güzel gelişmeleri yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye düşmanlarını, Türkiye’yi bölmek isteyenleri iç ve dış mihraklarını hepsini hayal kırıklığına uğratacağız. Pazar günü milletimizin, sağduyusuyla ülkesine geleceğine, bayrağına, cumhuriyetine, herhangi bir siyasi bakış açısı olmadan, çocuklarının geleceğine sahip çıkacağına adım gibi eminim. Sandıkta tüm dünyaya, tüm Türkiye karşıtı olan ülkelere en güzel cevap verilecektir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.