banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Kocaman’dan Protokol Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki atama, terfi ve emekliye sevk kararlarının resmi gazetede yayımlanması sonrasında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kıdemli Albay Ümit İlbayı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İl Jandarma Komutanı İlbayı ziyareti sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman ile birlikte Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Şenol Ergüney’in yerine atanan Op.Dr.Yüksel Pehlevan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

OLMAZSA OLMAZ

Sağlık ve güvenlik yaşamın, dolayısıyla bir kentin olmazsa olmaz dinamikleridir diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İlimiz adına görevleri itibariyle çok önemli sorumluluk üstlenen yeni İl Jandarma Komutanımız ve İl Sağlık Müdürümüz kutluyor çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751