BAŞKAN SÖĞÜT BASINI UNUTMADI

Körfez ilçede ikamet eden medya mensupları ile düzenlenen yemekli buluşmada bir araya gelen Başkan Söğüt’e, yardımcılarından İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, birim şefi Veysel Köksal ile kurum personelleri eşlik etti.


 

“MEDYAMIZ ÇOK GÜÇLÜ”

Nazende Restoran & Kafe’de gerçekleşen buluşmada günün ilk konuşmasını yapan Basın Yayın ve halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, “Bu iki özel gün dolayısıyla ilçemizdeki gazeteci dostlarımızla bir araya gelmek istedik. İcabetiniz için hepinize teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra konuşan belediye başkanı Şener Söğüt ise kentimizin güçlü bir medyaya sahip olduğunu dile getirdi.

DOĞRU HABERCİLİK VURGUSU

Gazetecinin görevinin doğru haber ve bilgiyi halka ulaştırmak olduğunu kaydeden Başkan Söğüt, “Körfez ilçemizdeki basınımızdan ve sektör çalışanlarımızdan bu anlamda memnunuz. Sürekli doğrunun peşinden koşan ve adalete önem veren sizlerle bir arada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Bu vesile ile bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Gününüzü tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817