Başkan Söğüt, Berfin’i Kutladı

Kocaeli’de yeni şampiyon sporcuların yetişmesi için zemin hazırlamak amacıyla, sporun dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu Kocaeli Spor Şurası bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da katıldığı etkinliğe katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer aldı.

SPORCUYA BÜYÜK DESTEK

Spora ve sporcuya verdiği büyük destekle bilinen, ilçemizden şampiyon sporcuların çıkması için büyük bir gayret içerisinde bulunan, özellikle geçtiğimiz günlerde düzenlenen Taşköprü Yağlı Güreşleri ile Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne tek alternatif olarak gösterilen görkemli bir organizasyona imza atan Söğüt, programda şampiyon bir sporcumuza da çiçek takdiminde bulundu.

BERFİN’İ KUTLADI

Uluslararası müsabakalarda bayrağımızı dalgalandıracak sporcular yetiştirmek ve kentimizi spor ve sporcu kenti yapmak amacı ile Spor Master Planı kapsamında düzenlenen şuranın hayırlı olmasını dileyen Başkan Söğüt, son olarak katıldığı Avrupa Halter Şampiyonası’nda bronz madalya alma başarısı gösteren Körfezli milli sporcu Berfin Altun’a çiçek takdim etti.

BABASI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösteren sporcuyu tebrik ve takdir eden Başkan Şener Söğüt, kendisinin başarılarının devamını diledi. Düzenlenen etkinliğe katılan isimlerden biri olan Berfin Altun’un milli bilek güreşçi olan babası Selami Altun ile de görüşen Başkan Söğüt, kendilerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817