banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Söğüt, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüştü

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti’nin mecliste gerçekleştirilen grup toplantısı için önceki gün Ankara’daydı. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen Başkan Söğüt, toplantı sonrasında da önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ardından da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu ile görüştü.

ERDOĞAN İLE AYAK ÜSTÜ SOHBET

Kasapoğlu ile ilçede hayata geçirilecek olan Güney Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi üzerine konuşan Başkan Söğüt, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt daha sonra da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ayaküstü sohbet etti. Körfezlilerin selamını ileten Başkan Söğüt’e Erdoğan da başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826