BAŞKAN SÖĞÜT, LODOS ZEDELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Cumhuriyet Mahallesi’nde esen fırtına sebebiyle çok sayıda evin çatısı uçtu, evlerde büyük hasar meydana geldi.

HEREKE’DE İNCELEME

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de, beraberinde başkan yardımcılarından Herekeli Faruk Denli ile birlikte fırtınanın etkilediği bölgelerden Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Evleri hasar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Söğüt, vatandaşların sorunun çözümü için Körfez Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

DESTEK VERECEKLER

Belediye başkanı Şener Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Cumhuriyet Mahallesi’nde lodos dolayısıyla hasar gören yapıları ve çatıları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Zaman kaybetmeden hasar gören yapıların onarım çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu.

MUHTARA DA UĞRADILAR

Öte yandan belediye başkanı Şener Söğüt ile başkan yardımcısı Faruk Denli, evleri hasar gören vatandaşları ziyareti sırasında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Çokbilici ile de muhtarlık binasında bir araya geldi. Mahallede yapılacak çalışmaların da ele alındığı buluşma sırasında Başkan Söğüt, lodos sonrasındaki son durum hakkında Çokbilici’den bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817