Başkan Söğüt, Stajyerle Bir Araya Geldi


Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediyede stajyer olarak görev yapan öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cevriye Gündoğlu ile stajyer öğrenciler katılım sağladı.

BELEDİYEMİZİN BİR PARÇASISINIZ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası olması sebebiyle, siz kıymetli genç arkadaşlarımızla bir arada olmak istedim. Sizler artık Belediyemizin bir parçasısınız. Ülkemizin, büyük ve güçlü bir Türkiye olması için en büyük zenginliğimiz siz gençlersiniz. Devlet ve yerel yönetimler olarak, sizleri geleceğe iyi hazırlamamız, iyi eğitimlerle buluşturmamız lazım. Başarının yolu çalışmaktan geçiyor. Size ihtiyacımız var, enerjinize ve heyecanınıza ihtiyacımız var. Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz ve seviyoruz” dedi.

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZI KUTLUYORUM
Gençlerle buluşmasında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na da değinen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuruyla Samsun’a ayak basmasıyla milli mücadele, kurtuluş mücadelesi başlıyor. Elde edilen başarılarla ne kadar gurur duysak az. Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının üstün gayreti, başarısı ve inancıyla bugün güçlü ülkeler arasında gösteriliyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

BU FESTİVAL KAÇMAZ
Körfez’de, Gençlik Haftası sebebiyle bir dizi program hazırladıklarını belirten Başkan Söğüt, “ Sevgili gençler, sizlerinde bildiği üzere Gençlik haftası içindeyiz. Varlığınızla bize güç verdiğiniz için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Sizler için hazırladığımız trekking başta olmak üzere konser ve eğlence dolu etkinliklerimize hepinizi bekliyoruz. Sizleri seviyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817