banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Kurban Bayramı'nı birbirimizi hatırlamanın, kardeşlik ahdimizi yenilemenin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin bir imkanı olarak görmeliyiz.

Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için pandemi ile ilgili tedbirlere dikkat ederek bayram sevincini doya doya yaşamanın gayreti içerisinde olalım.

HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Körfez Belediyesi olarak, gerek bayram öncesi yaptığımız hizmetlerimizle gerekse bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla ilçemizde Kurban Bayramı’nın güzel ve huzurlu geçmesi için her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız.  Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751