Başkan Söğüt’ten Güvenlik Güçlerine Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan Bayramı’nda görevi başında bulunan emniyet güçlerini ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte ilk olarak Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katıldığı ziyarette Başkan Söğüt polis memurlarının bayramlarını kutladı.

“SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”

Başkan Şener Söğüt ayrıca Körfez Otoban Gişeleri’nde görev yapan polis memurlarını da ziyaret ederek hem kolaylıklar diledi hem de bayramlarını kutladı. Ardından Yarımca Polis Merkezi’ne geçen Başkan Şener Söğüt, “Bayramda bizlerin huzur ve güvenliği için görevinizin başındasınız. Sizlere çok şey borçluyuz” diyerek polis memurlarının bayramını kutladı.

ASKER VE POLİSE ZİYARET

Başkan Şener Söğüt daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaretti. Burada görev yapan askerlerle bayramlaşan Başkan Söğüt kutsal bir görev üstlendiklerini belirterek, “Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Başkan Söğüt daha sonra polis ve askerlerle sohbet etti, bayram çikolatası takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817