banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Söğüt’ten Yücel Ailesine Destek

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, Atalar Mahallesi Vatan Sokak üzerinde bulunan Aydın Yücel’e ait 2 katlı binanın üst katındaki mutfakta bilinmeye bir sebeple yangın çıktı. Körfez itfaiyesi tarafından söndürülen yangın için 4 itfaiye eri alevlerin içine girerek camları kırdı ve alevlere böyle müdahale edilebildi. Evde hasar oluşurken, eşyalar kullanılamaz hale geldi.

BAŞKAN’DAN ZİYARET

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de bugün yaşanan yangın sonrasında aileyi ziyaret etti ve kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. “Yangında mağdur olan Yücel ailesinin yaralarını birlikte saracağız” diyen Başkan Söğüt, “Atalar Mahallesi Vatan Sokak’ta meydana gelen yangın sebebiyle, Yücel ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Allah beterinden korusun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826