banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Tuna Bu Kez Hereke’yi Dolaştı

Pandemi sürecinde dahi tüm koronavirüs tedbirlerine riayet ederek, ekibi ile birlikte özverili bir çalışma içine giren İlçe Başkanı Tuna, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Hereke bölgesinde mahalle turu yaptı ve muhtarlara konuk oldu.

MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

İlçe Başkanı Tuna, “Her karışı tarih kokan, mavi ile yeşilin birleştiği yer” diyerek anlattığı Hereke’deki programı sırasında 17 Ağustos Mahallesi Muhtarı Halil Taş’a geçmiş olsun ziyareti, ayrıca Ağah Ateş Mahallesi Muhtarı Halil Vardar, Kışladüzü Mahallesi Muhtarı Süleyman Basri Umutlu, Hacı Akif Mahallesi Muhtarı Şaban Biçer ve Hereke Koordinatörü Murat Biçer’e konuk oldu.

“HEREKE’MİZ GELİŞECEK”

AK Parti teşkilatları olarak Hereke bölgesine her zaman ayrı bir önem verdiklerini dile getiren İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Hereke’mizin gelişmesi, tarihi ile öne çıkan, doğal güzellikleri içinde barındıran bu bölgenin tüm özellikleri ile ülkeye mâl olması için hem Büyükşehir ve Körfez Belediyemiz hem de teşkilatlarımız tüm gücümüzle sahada olacağız. İlgilerinden dolayı Herekeli muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751