banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Tuna Yine Çok Farklı

Körfez ilçede büyük bir çalışma ve hizmetin daha ayak sesleri duyuluyor. Yaklaşık 20 yıldan bu yana çözüm bekleyen Barbaros Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların öne çıkacağı kentsel dönüşüm projesinin temelleri atılıyor. Sanayi tesislerinin hemen yanı başında yaşamak zorunda kalan vatandaşlar, önceki gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

KURUM TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışma ile ilgisi detayları halka anlatmak üzere, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Barbaros Mahallesi’ne giden Bakan Murat Kurum, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile de bir araya geldi. İkili arasındaki samimi diyalog dikkat çekerken, ayaküstü yapılan sohbette ise ilçe başkanı Tuna, Bakan Kurum’a bölgedeki sorunun çözümü dolayısıyla gösterdiği büyük gayret için teşekkür etti. Bakan Kurum da Tuna ve AK Partililer ile bölge halkının ilgisinin kendisini sevindirdiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751