banner3047

 Başkan Ünal Köken, Okul Aile Birliği Başkanlarını Dinledi
 Kandıra Belediyesi tarafından Belediye çay bahçesinde düzenlenen okul aile birliği başkanları toplantısına katılan  Başkan Ünal Köken, aynı zamanda öğrenci velisi de olan okul aile birliği başkanlarının eğitim kurumları ile ilgili istek ve taleplerini birebir olarak kendi ağızlarından dinledi. Eğitimli toplumların yeniliklere açık bir yapısı olduğu vurgulanan programda, çocuklarımızın dünya standartlarına uygun koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri ve değişen teknolojiye uyum sağlayacak şekilde yetiştirilmeleri için desteklerimizi sürdüreceğiz şeklinde konuşan Başkan Köken, okul aile birliklerimizi önemsiyoruz. Onların taleplerini dinleyerek sıkıntılarını çözmek konusunda gereken girişimleri başlatacağız dedi.

Önceliğimiz Hemşehrilerimizin Gönlünü Kazanmak

Göreve geldiğimiz günden bu yana Kandıramız için çalışıyoruz. Yapmak istediğimiz projelerimiz ile belli bir noktaya getirdiğimiz çalışmalarımızla vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz. Projelerimizin yanı sıra asıl önemsediğimiz hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak diyen Başkan Köken, bu kapsamda eğitim kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızı bir araya gelmek istedik dedi. Bundan sonraki aşamalarda bu toplantıların sıklaşacağını anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’mız kaliteli hizmeti hakkediyor. Okul aile birliklerimiz, öğretmenlerimizle birlikte sosyal ve kültürel projeler geliştirerek çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sunmak istediklerini ifade etti.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in  misafiri olmaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirten  Okul Aile Birliği Başkanları, sıkıntıların çözümü noktasında bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Ünal Köken’e teşekkür ederiz dedi. Tanışma ve kaynaşma ortamının sağlandığı programda, geleceğimizin mimarları olacak çocuklar için durmadan çalışmanın  gerekliliği vurgulandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.