Başkanlardan Çayırova’da esnaf ziyareti
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Fatih Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen ve partililerin eşlik ettiği ziyarette başkanlar esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

HİZMETLERDE HEPİMİZİN EMEĞİ VAR

Çayırova esnafının dilek ve temennilerini dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’ye aşkla hizmet ettiklerini vurguladı. 10 yıldır yapılan çalışmalarda tüm Kocaeli halkının emeğinin olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaelimizin her köşesine hizmet etme çabasındayız” dedi.

ÇAYIROVA İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çayırova’nın ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarını çözmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz’’ diye konuştu.

 

HİZMETLER DEVAM ETSİN

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemiz son 12 yılda hiç olmadığı kadar gelişti. Hayal bile edemeyeceğimiz hizmetleri aldık. Bu hizmetlerin, eserlerin sahibi hiç şüphesiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanlığı makamına seçerek hizmetler devam etsin diyelim” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817