banner2779
banner2752
banner2750

BASKETBOL VE VOLEYBOL OKULU KÖRFEZ’DE FAALİYETE GEÇTİ
 Kayıtlar 21 Kasım Cumartesi Günü Başlıyor

Futbol, voleybol, basketbol, atletizm ve güreş dallarında faaliyetlerini sürdüren Körfez Belediyesi Spor Akademisi uzman antrenörlerin eşliği ile yüzlerce çocuğu ücretsiz olarak yetiştiriyor. Genç yaşta futbola gönül veren ve bu alanda gelecek vaad eden sporcular için çeşitli projeler geliştiren Körfez Belediyesi, Basketbol ve Voleybol Okulu için kolları sıvadı. Kayıtlar 21 Kasım 2015 Cumartesi günü Petkim Orta Okulu Spor Salonunda yapılacak. Cumartesi ve Pazar günleri Voleybol 10.00-13.00 arası Basketbol 13.00-15.00 arası yapılacak.

Burası Sizin Yeriniz

Eğitimciler ve eski sporculardan oluşan lisanslı antrenörlerin görev aldığı Körfez Belediyesi Spor Akademisi, Körfez’in geneline hitap ediyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı İsmail Baran, Sporun günümüzde en önemli işlevi, saldırganlığı yenmede barışçı ve arındırıcı bir duygu sağlaması olduğunu belirterek, “Gençler gündelik hayatın birçok alanında, okulda, evde, sokakta, spor müsabakalarında, eğlence yerlerinde şiddet davranışlarını dışa vurmaktadırlar. Gençler arasındaki sportif iletişim eksikliğinden dolayı sosyal paylaşım azalmakta, bu durum bencillik duygusuna, sorun çözebilme yeteneğinin körelmesine neden olmaktadır. Bu projemizde Körfez genelinde gençler arasında spor farkındalığı oluşturmak, genç nesli ve aileleri bir araya getirerek spor ahlakı, dengeli beslenme, teknolojinin olumsuz etkilerinden korunma ve şiddetin önlenebilmesi gibi konularda gerekli eğitim olanaklarının sağlanması amaçlanıp Spor Akademisi kurulmuştur. Burası sizin yeriniz. Körfez Belediyesi Spor Akademisine tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751