banner3047

Başsavcı Karakülah Kogiad'ın konuğuydu

Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah Tokat Turhal’dan tayin olarak geldiğim Körfez ilçemizde hoş geldin ziyaretinde bulunan Körfez Genç ve Girişimci İşadamları derneğini ziyaret ederek. Yönetim kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Karakülah Kögiad’ ın Kamu yararına hizmet eden etkin bir sivil toplum derneği olduğunu çalışmalarından son derece mutlu olduğunu ifade etti.

            Kögiad Başkanı Erdal Yavuz ziyaretinden dolayı Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah’ a teşekkür ederek,‘’ Takım Ruhunu anlatan ‘’ Kögiad’ la özdeşmiş tabloyu Karakülah’ a takdim etti. Çok samimi ortamda geçen ziyarette Kögiad yönetim kurulu üyeleri Başkan yardımcısı Caner Göçmez, Komisyonlardan sorumlu başkan Murat Durul, Yön kurulu üyesi Haydar Alkan,  Koordinatör Mitat Atalay, Üye Katip Düzgün hazır bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.