banner3047

BAYAN SEMAZENLER KUTLU DOĞUM İÇİN DÖNDÜLER
Periyodik olarak gerçekleştirdiği sema gösterileri ile İzmitlilerin takdirini kazanan İzmit Belediyesi, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında sadece kadınlara özel bir sema programı düzenledi

İzmit Belediyesi ve Tasavvuf Vakfı Kocaeli Şubesinin birlikte organize ettiği, Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşene etkinliğe İzmitli bayanlar yoğun ilgi gösterdi.    

 

Bayan semazen ve bayan neyzenlerin gerçekleştirdiği sema gösterisi ve ney dinletisi manevi havanın doruk noktasına çıkmasına vesile oldu. Etkinlikte duygusal anlar yaşayan bayanlar Kutlu Doğum Haftasına yakışır bir maneviyat yaşadılar. Kadınlar kendileri için gerçekleştirilen bu etkinlik için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.