BEKİRPAŞA DA PASTANELER TAM NOT ALDI
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tatlı, pasta ve börek imalathanelerini denetledi. 

 

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri kentteki unlu mamul üreticilerini yakın takibe alarak imalathanelere denetlemelerde bulundu. Yapılan denetimlerde Pastacılar Odası Başkanı Yaşar Yılmaz da hazır bulundu. Zabıta ekibi, Bekirpaşa bölgesinde gerçekleştirdiği denetimlerde işyerlerinin ruhsatı olup olmadığı,  imalat yapan personelin hijyen koşullarına uyup uymadığı; imalat yapılan yerlerin fiziki durumu ve teknik donanımları ile imalat için gerekli olan malzemelerin depolandığı alanların yanı sıra kullanılan malzemelerin son kullanma tarihleri hususlarında denetimler gerçekleştirdi. Ekip, gerek hijyen açısından gerekse diğer konularda oldukça titiz çalışan pastane yetkililerine teşekkür etti.

 

GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

 

Denetimlerle ilgili bilgi veren İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, belediye olarak vatandaşın sağlığını ilgilendiren konularla ilgili çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirterek, “Ekiplerimizin gerçekleştirdiği bu denetimlerde amacımız halkımızın kaliteli, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamaktır. Bu yöndeki denetimlerimiz devam edecek. Halkın sağlığını hiçe sayan, sağlıksız ve hijyenik olmayan koşullarda üretim yapan şahıs ve kurumlara göz açtırmayacağız. Bu yöndeki denetimlerimiz devam edecek. Ayrıca, bu konuda gerekli özeni gösteren her türlü sağlıklı ortamı sağlayan esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817