banner2779
banner2752
banner2750

BELEDİYECİLİK DUA ALMA SANATIDIR
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yerel yönetimlerde bilgi ve tecrübe paylaşımı kapsamında gittiği Karadeniz çalışma ziyaretlerinde son gününü Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerine ayırdı. Burada ilçe belediye başkanlarından bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

İLK ZİYARET SEYH YUNUS EMRE'NİN TÜRBESİNE

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ünye temaslarının başlangıcını Şeyh Yunus Emre'nin kabirlerinden olarak kabul edilen türbeyi ziyaret ederek yaptı. Burada Şeyh Yunus Emre'nin ruhuna dua eden Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

 

İncelemelerine Ünye Belediyesinin Hayvan Pazarını inceleyerek devam eden Başkan Karaosmanoğlu, bu de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu "Burada ki çalışmaların sağlıklı ve kalıcı olmasından dolayı memnunum. Belediye başkanlarımızın ortak çalışmasından dolayı umutlandım ve heyecan aldım. Gerçekten halkın ihtiyaçlarına dönük çalışma yapıyorlar. Bu şekilde çalıştıkları sürece bu bölge Karadeniz'in incisi olacaktır" açıklamalarında bulundu. Ayrıca Başkan Karaosmanoğlu hayvan pazarının yapımını gerçekleştiren işçilerle de bir araya gelerek sohbet etti. 

 

ÜNYE BELEDİYESİNE KONUK OLDU

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu saha incelemelerinin ardından,

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın makamında ilçe genelin de ki diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu burada Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da genel bir bilgi paylaşımı yaptı.

 

Başkan Karaosmanoğlu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a "Belediyecilik Dua Alma Sanatıdır. Halkın isteklerini dikkatli dinleyin. Onlara hizmet ederken dualarını almayı ön planda tutun. Yetimlerle garipleri kollarken hizmetlerinizi insan odaklı yapmaktan vazgeçmeyin. Hizmetlerinizi ibadet kadar önemli tutun" dedi. Başkan Karaosmanoğlu Ünye Belediye başkanın hediyelerini kabul ederken, İlçe merkezinde de inceleme yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

 

BAŞKAN'A FATSA'LILARDAN SICAK İLGİ

 

Başkan Karaosmanoğlu, Karadeniz' de ki Belediye dönük gerçekleştirdiği bilgi ve tecrübe paylaşımına dönük çalışma seyahatini son bölümünü Ordu'nun Fatsa ilçesine yaptı. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ilçe hakkında bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu ziyarette" Fatsa dışarıdan bakıldığında gayet güzel bir görünüme sahip olması dikkatimi çekti. Kenti bir bütün olarak düşünün. Hizmetlerinizi ve kentin dinamiklerini bu düşünceyle harekete geçirin" dedi.

 

Başkan Karaosmanoğlu, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'la beraberindekiler şehir içerisinden yürüyerek Atatürk Parkını ve sahili gezdiler. Ünye limanında inceleme yapan Karaosmanoğlu, sahillerin kazanımı hakkında Başkan Anlayan'a tecrübelerini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751