BELSA’DA MÜZAKERE EĞİTİMİ
İzmit Belediyesi’nde hizmet içi eğitimlerin ardı arkası kesilmiyor. Belediyenin İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yönetici danışmanı Ahmet Ekiz tarafından verilen müzakere teknikleri, stres ve kriz yönetimi eğitimine başkan yardımcılarıyla daire müdürleri katıldı. Belsa 9. kattaki eğitimde iş yaşamında karşılaşılan sorunların üstesinden gelmek ve başarıya ulaşmak için hangi konuda, kiminle ne tür bir diyaloga girilmesi, nelerden kaçınılması gerektiği, bu müzakerelerde uygulanması gereken yöntem ve taktikleri nelerdir, karşılaşılan sorunları çözmek için karşı tarafı tanımak ve yapılan müzakerelerde uzlaşmaya varabilmenin yöntemleri anlatıldı.

 

YARARLI BİR EĞİTİM

 

Oldukça yararlı geçtiği belirtilen eğitimde Ahmet Ekiz,  iş hayatında kişisel ve kurumsal hedeflere ulaşmak için gerekli kriz yönetimi teknikleri, krizleri fırsata çevirme ve krizleri oluşmadan öngörme konularında da bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817