Beyaz Yalı’ya bol protokollü açılış
Beyaz Yalı’nın resmi açılışı da bugün yapıldı. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Başkanı Nihat Ergün, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Partili Milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker ve Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, eski il başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Petrol-İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, sendikacı, siyasetçi, işadamı ve bürokratlardan oluşan kalabalık davetli katıldı.
Açılışta konuşma yapan İpşiroğlu, Beyaz Yalı’yı ortağı Mehmet Öztürk ile birlikte  hizmet sokmanın bahtiyarlığını yaşadığını söyledi. Hayırlı bol kazançlar dileyen Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Ergün, dostlukların oluştuğu ve pekiştiği bu tür yerlerin artığına dikkat çekti, bu tür mekanların kentin sosyal dokusuna da katkısı olduğunu ifade etti. Vali Güzeloğlu’da “Her açıdan gelişen kentimize güzellikler katan mekanlarda güzel anlar ve zamanlar geçirilmesini diliyorum” dedi. İl Vaizi Muhammet Aydın’ın yaptığı dua sonrası açılışı il protokolü birlikte yaptı.
İpşiroğlu’nun aylık 18 bin TL bedelle Büyükşehir Belediyesi’nden kiraladığı Beyaz Yalı Kafe-Restaurant’ın 535 metrekare kapalı, 250 metrekare açık alanı bulunuyor.  600 kişi kapasiteli olan Beyaz Yalı’da 25 çeşit nargile menüsünü yaz aylarında 140’a çıkarılacak. Otopark sorunu olmayan Beyaz Yalı 7 gün boyunca 08.00-24.00 saatleri arasında 25 personelle hizmet veriyor. 
Cuma ve Cumartesi günleri yöresel yemekler sunuluyor; Karadeniz dolma sarması, turşu kavurması ile başlayan menü talep halinde başka yörelerin yemekleri de sunulacak. Kendi fırınında 5 çeşit; ballı-cevizli, zeytinli, kepekli, rol ve mısırlı ekmek üretiliyor. 
İşletme Müdürlüğü’nü Yasin İpşiroğlu’nun yaptığı Beyaz Yalı adı gibi beyaz yoğunluklu dekoruyla dikkat çekiyor. Beyaz Yalı’da çocuk oyun odasının yanı sıra bebek emzirme odası da bulunuyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817