banner3047

Bir ömür boyu mutluluğu “evet” dediler
 CHP Derince Belediye Meclis Üyesi Erdem Topçuoğlu ile Pınar Genç’in bir ömür boyu mutluluğa “evet” dedikleri nikah töreni Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti

 İzmit’te bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikah töreni ile CHP Derince Belediye Meclis Üyesi Erdem Topçuoğlu ve Pınar Genç, yeni bir yaşama doğru yelken açtı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un kıydığı nikahla yaşamlarını birleştiren genç çifti bu özel günlerinde dost ve aileleri de yalnız bırakmadı. Kocaeli Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve meclis üyelerinin de iştirak ettiği nikahta Erdem Topçuoğlu ve Pınar Genç çiftini tebrik eden Başkan Bulut, bir ömür boyu mutluluk dilemeyi de ihmal etmedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.