BİRLİKSPOR’DA SUNİ ÇİM ALARMI
 Tokatspor galibiyetiyle moral bulan Kocaeli Birlikspor gözünü, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karagümrükspor karşılaşmasına çevirdi. Karagümrüskpor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden yeşil siyahlı futbolculara yöneticiler, idman öncesi sütlü Nuriye ikramında bulundu. Kocaeli Birliksporlu yöneticiler Kemal Demir, Fikret Yıldız’ın ikramını alan futbolcular tatlıyı yedi.


 

ÇALIŞMASINI SUNİ ÇİMDE YAPACAK

Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalarına başlayan yeşil siyahlı futbolcular, idmana düz koşuyla başladı. Daha sonra kısa alanda pas çalışması yapan futbolcular, istasyonlarda topla birlikte kısa koşularla idmanı tamamladı. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı sahanın suni çim olmasından dolayı son çalışmasını suni çimde yapacak olan Birliksporlu futbolcular idmanın ardından İstanbul’da konaklayacağı otele hareket edecek.     

 


ÜSTÜNE KOYMAYA BAŞLADIK.

Teknik direktör İsmet Taşdemir, Karagümürkspor maçı öncesi basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayarak zor bir maç olacağını ifade etti. Taşdemir,”Her haftanın ayrı bir zorluğu var. Her hafta önemli bir rakip. Önemli olan bizim takımımızın ne yaptığı. Her hafta üstüne koymaya başladık. Bu haftaki rakibimiz diğer rakiplere göre daha genç, daha dişli, daha çok koşan ve daha mücadele eden bir rakip.”dedi

 

SIKINTILI BİR MAÇ

Sahanın suni çim olmasına da değinen teknik direktör İsmet Taşdemir, “Takımımız çimde idman yapıyor. Çimde maçlarını oynuyor. Sahanın suni çim olması nedeniyle biraz sıkıntılı bir maç bizi bekliyor. Tuzla ve Tepecik maçlarımızı suni çimde oynadık. Takımımızın oyununu suni çim maalesef bozuyor. Ama son haftalarda zor maçların üstesinden gelmeyi başardık. Bu zorlu maçında üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817