‘Bonzai’ den öldü
 Türkiye'nin yeni belası haline gelen sentetik uyuşturucu bonzai bir gencin daha canını aldı. Tatil için Gebze’ye giden Ömer Çavuş, arkadaşlarıyla birlikte kullandığı bonzainin kurbanı oldu.

Eroinden daha tehlikeli olan bonzai adlı sentetik uyuşturucu ilk kez 2011'de tespit edildi. Fiyatı ucuz olduğu için özellikle alt gelir seviyesindeki gençler arasında kısa sürede yayıldı. Ve bir gencin daha hayatına mal oldu. 10 gün önce yaz tatili için Gebze’ye giden Trabzonlu Ömer Çavuş, iki arkadaşıyla birlikte Gebze’de önce alkol aldı, daha sonra parkta oturmaya başladı.

10 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Gençler parkta içkinin üzerine sentetik uyuşturucu bonzaiyi kullandı. Bir süre sonra Ömer Çavuş fenalaşınca yanındaki arkadaşları panikleyerek olay yerinden kaçtı. Sabahın ilk ışıklarında yoldan geçen vatandaşların fark ettiği Çavuş için ambulans çağrıldı. 10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören genç, hayatını kaybetti. Ömer Çavuş’un cenazesi memleketi Trabzon’a gönderildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817