BU KANTİN EZBER BOZUYOR

Bugüne kadar kendilerine ayrılmış olan dar alanlarda ve verilen okul imkanları ile hizmet vermeye çalışan kantinlerin aksine, bu okuldaki kantin adeta bir restoran görünümünde. Kantin işletmecisi, veliler ve okul idaresinin kurduğu üçgenle, çocukların ihtiyaçları düşünülerek kurulan kantin, her okulun örnek alacağı özelliklere sahip. Burada görev alan kantin personeli tarafından hazırlanan sulu ev yemekleri, yanında salata ve yoğurt gibi besleyici yiyeceklerle öğrencilere, uygun fiyatlarla sunuluyor. Ali Can Kazgan, menüleri ve ortamı hazırlarken kalite, hijyen ve fayda özelliklerini ön planda tutuklarını ifade ederek, ‘’Evde kendi çocuğumuzun neler yemesini istiyorsak, burada da mutfakta onlar malzemede kalite ön planda tutularak hazırlanıyor. Bayanlar ev yemeklerini burada pişiriyor ve öğrencinin önüne konuluyor. Hiçbir zaman daha ucuz olsun diye kaliteyle oynamadık, oynatmayız da. Bu nedenle kendi karımızdan fedakarlık yaparak en iyi yemeği, en ucuz fiyatla sunuyoruz. Okul idaresi de, veliler de bundan son derece memnun. Bu arada, tüm okullarda uygulanmasını istediğimiz okul saatleri dışında kapıların kapatılmasına burada tam uygunluk sağlandı. İdarenin de desteği ile öğrencilerimiz dışardaki tehlikelerden ve zararlı gıdalardan uzak, burada sağlıklı besleniyor. Kantinlerde, yönetmelikle belirlenen gıda çeşitleri öğrencilere verilirken, yemekhanede de sulu yemek alışkanlığı için tespit edilen ve velilerle de görüşülerek hazırlanan yemekler hazırlanıyor’’ dedi.

Ali Can Kazgan, okul idaresi, veliler ve öğrencilerle tam diyalog içinde olduklarını da belirterek, ‘’Eksiklerimiz varsa öğrenmek ve gidermek için kantin değerlendirme anketi yaptık. Bu anketle öğrencilerin ve velilerin memnuniyet derecelerini ölçecek, varsa eksiklerimizi tamamlayacak ve yapılması istenen yenilikleri yapacağız. Bunu derneğe bağlı tüm kantinlerde de yapacağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817