Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı
 Gazi Mustafa Kemal liderliğinde toplanan Türk Ulusu, 30 Ağustos 1922’de düşmana son darbeyi vurdu ve Türk vatanını yeniden bağımsız hale getirdi. Bugün, bu büyük zaferin yıldönümünü kutlarken, bu özgürlüğümüzü, demokrasimizi, cumhuriyetimizi borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarlığımızı ifade etmek de hepimizin görevi olsa gerektir.

İZMİT’TEKİ TÖRENLER

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bugün bütün yurtta olduğu gibi, ilimizde de törenler düzenlenecek. İzmit’teki törenler sabah saat 09.00’da Valilik bahçesinde çelenklerin sunulması ile başladı. Saat 10.20’de Vali Topaca makamında kutlamaları kabul edecek. Doğu Kışla Parkı önünde saat 10.15’den itibaren askeri birlikler tören geçişini yapacaklar.

ZAFER BALOSU VE YÜRÜYÜŞ

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kocaeli Valisi ve eşi, bu akşam saat 20.00’de Başiskele’deki The Ness Otel’de Zafer Balosu’na ev sahipliği yapacaklar. CHP İl Gençlik Kolları da bu akşam saat 20.00’de “Zincirleri kırmaya var mısın?” sloganıyla Zafer Yürüyüşü düzenliyor. Yürüyüş, Merkez Bankası önünde başlayıp, Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817