Bulut durakları kontrol etti
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 44 Evler mevkiinde mevcut otobüs duraklarında kontroller gerçekleştirirken yapılması planlanan duraklarda da incelemelerde bulundu

 

Daha rahat ulaşım sağlanacak

Önceliğini halkın acil sorunlarının çözümü olarak belirleyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ile 44 Evler mevkiinde mevcut otobüs duraklarında kontroller gerçekleştirdi. Mevcut duraklardaki kontrollerin ardından Başkan Bulut, yapılması planlanan duraklarda da bir dizi incelemelerde bulunarak ilçe halkının daha rahat ulaşım yapabilmesini amaçladıklarını belirtti.

 

Öncelik halkın ihtiyaçları

İlçe halkının daha rahat ulaşım yapabilmesi için çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bizim için öncelikli projeler halkımızın acil sorunlarının çözüme kavuşturulmasıdır. Halkımızdan gelen talepleri değerlendirmeye alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Başkan Bulut ayrıca, “44 Evler mevkiinde mevcut duraklarda kontroller yaptık. Yeni durak yerlerimizde incelemelerde bulunduk. İhtiyaç duyulan noktalarda yeni duraklar hizmete sunulacaktır” şeklinde aktardı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817