Bulut, Konur ailesini yalnız bırakmadı
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Fatih Mahallesi’nin eski Muhtarı ve AK Parti Derince İlçe Yönetim Kurulu Üyesi merhum Ali Konur’un torunları ve Fatma ile Derince Belediyesi personellerinden Erol Konur’un oğulları Enis Eymen ve Ali Semih’in sünnet cemiyetine katılarak Konur ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Fatih Mahallesi’nin eski Muhtarı ve AK Parti Derince İlçe Yönetim Kurulu Üyesi merhum Ali Konur’un torunları, Derince Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Abdi Konur’un yeğenleri ve Fatma ile Derince Belediyesi personellerinden Erol Konur’un oğulları Enis Eymen ve Ali Semih’in sünnet cemiyetine katıldı. Konur ailesinin mutlu günlerinde yanında olan Başkan Bulut, delikanlılığa adıma atan Enis Eymen ve Ali Semih’i tebrik etti. Başkan Bulut ayrıca 2013 yılında hayatını kaybeden Derince Fatih Mahallesi’nin eski Muhtarı ve AK Parti Derince İlçe Yönetim Kurulu Üyesi merhum Ali Konur’u rahmetle anarak Derince’ye yaptığı hizmetlerden dolayı ilçe halkının onu asla unutmayacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817