banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bulut mesaiye sabah sporuyla başladı

 Artık gelenek haline gelen sabah yürüyüşlerini hafta içine de taşıyan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe halkının da katılımıyla birlikte mesai öncesi sabah sporu yaptı

 

Yürüyüşler gelenekselleşti

İlçe genelinde hafta sonları farklı noktalarda yapılan sabah yürüyüşlerine katılmaya büyük gayret gösteren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, artık gelenekselleşen bu yürüyüşleri mesai günlerine de taşıdı. Başkan Bulut öncülüğünde gerçekleşen hafta içi ilk sabah yürüyüşü programı Derince 60 Evler ile Körfez Tütünçiftlik sahillerini birbirine bağlayan sahil yürüyüş bandında gerçekleşti.

 

Bulut’tan Derincelilere davet

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Adnan Yıldız ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen sabah yürüyüşü öncesi ısınma hareketlerini Başkan Bulut yaptırdı. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın önemine vurgu yapan Başkan Bulut, bundan sonra her hafta çarşamba günleri düzenlenecek olan yürüyüşlere tüm Derincelileri beklediklerini söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826